Digital Yuan, Bağımsız Araştırmacılar Tarafından “En Yüksek Potansiyel Getirili” Yatırım Olarak Değerlendirildi

Author:

YuanPay Group

Çin’in Central Bank Digital Currency (Merkez Bankası Dijital Para Birimi)(CBDC) olan Digital Yuan, küresel dijital para portföyüne eklenen en yeni üyedir. Bu, büyük bir ülke tarafından tamamen desteklenen ve desteklenen türünün ilk para birimidir ve yatırımcılar, hızla yükselen bu konuda bahis yapıyor.

Yuan Group LLC, dünya çapındaki kapsamlı kapsama yanıt olarak bağımsız bir araştırma yaptı ve dünya çapında 26.000’den fazla yatırımcı ile görüştü. % 93,8’den fazlasının Digital Yuan’ı düşündüğünü veya hâlihazırda yatırım yaptığını ve% 70’inin ilk kez yatırımcı olduğunu ortaya çıkardı.

Araştırma, Digital Yuan’ın yakın gelecekte binlerce kez yukarı çıkması beklenen en çok aranan dijital para birimlerinden biri olduğunu gösteriyor.

Mevcut finansal piyasalar kargaşa içinde iken, yüksek getiri arayan birçok kişi dijital para birimlerine yöneliyor. Ancak hiçbiri sadece Ekim ayında Digital Yuan kadar iyi bir performans göstermedi.

“Resmi hükümet desteğiyle, çok az olumsuz risk söz konusudur ve mevcut piyasa koşulları yatırım için mükemmeldir. Başlıca hisse senedi endeksleri düştü ve çoğumuz eşi benzeri görülmemiş getiri elde etmek için Digital Yuan’a yöneliyoruz.” Anonim kalmak isteyen kıdemli bir serbest yatırım fonu tüccarı bir röportajında böyle bir yorum yaptı.

Ünlü bir günlük tüccar ve risk sermayedarı olan Michael Jewles “Bu yatırım fırsatına direnmek gerçekten imkânsız. Ülke destekli ilk dijital para birimidir. Çin, sıcak pazarlarıyla her hafta yeni bir milyarder üretiyor. Çok fazla sermayesi ve likiditesi var, bu yüzden gözden geçirme şansı değil ” diyor.

Bitcoin 0,0158₺’nin altından 134.300₺’ye çıktı, bu da 790₺’lik bir yatırımla 39,5 milyon ₺ değerinde bir yatırım yapacak. Neden herkesin bu fırsatı değerlendirmeye istekli olduğunu anlamak kolaydır.

Ek olarak, Digital Yuan, Çin’in uzun süredir devam eden kötü borç sorununa bir çözüm sağlayabilir. Ülkede şu anda 2.4 trilyon yuan (2.693900000000 ₺) resmi olarak tanınan şüpheli borcu var, çünkü yasadışı ancak popüler bir uygulama olan, aynı teminatı taahhüt eden birden çok kredi alma uygulaması var. Digital Yuan’ın Çin ekonomisinde geniş çapta benimsenmesi, değerini daha da yükseltecektir.

Kıdemli bir blok zinciri araştırmacısı olan J. Rothers “Digital Yuan para birimi tarafından sağlanan akıllı sözleşmeleri kullanarak, Çin hükümeti varlıkları ve borçları takip edebilecek ve aynı teminat üzerinden birden fazla kredinin alınmamasını sağlayabilecek” diyor.

Para biriminin dolaşımı devlet tarafından kontrol edilir, herhangi bir ticaret yalnızca yetkili aracılar aracılığıyla yapılabilir.

Pek çok yatırımcı, salgınla ilgili son çöküşten sonra yüksek potansiyelli hisse senetleri arıyor ve bu, birçoğu için bir ömür boyu fırsat olabilir. Digital Yuan, yalnızca Çin’in uzun süredir devam eden sorunlarını çözmekle kalmayabilir, aynı zamanda birçok orta sınıf bireyin güvenli bir yatırım stratejisi yoluyla finansal merdiveni yükseltmesine izin verebilir.

Digital Yuan’a yatırım yapmak veya daha fazlasını öğrenmek isteyenler için burayı tıklayın.

DİJİTAL PARANIN BELİRLENEN FİYATI, DÜNYA ÜZERİNDEKİ TÜM KRİPTO TAKAS NOKTALARINDA SUNULDUĞU ANDA SONA ERECEK.