Digital Yuan skapar en ny generation av miljonärhandlare

Author:

YuanPay Group

Ny forskning visade att Digital Yuan (den Kinesiska centralbankens digitala valuta) skapade mer än 7600 heltidshandlare som slutade heltidstjänster för att tjäna pengar online.

Det har varit en långsökt fantasi för många att bli lönsamma dagshandlare men med upptäckten av nya produkter som Digital Yuan har många stängt dörrentill kontoret för gott.

Digital Yuan är den officiella digitala valutan som släpps av Kina och är på väg att användas över hela landet inom ett år. Det har fått många att spekulera i att priset kommer att skjutas i höjden och modiga onlineinvesterare tjänar in tusentals per dag. I vissa städer kämpar arbetsgivarna för att hålla sina arbetare engagerade på grund av den nyfunna kärleken för handel och intjäning online.

Hur är det annorlunda?


Andra digitala valutor är vanligtvis helt decentraliserade och deras värde varierar utan någon fundamental förändring. Digital Yuan stöds dock av en av de största finansiella institutionerna i världen.

Dessutom kommer det med ett betalningssystem som är integrerat. Kina har testat och vlsat ut WeChat Pay och AliPay. Eventuella medel kan användas direkt hos alla återförsäljare i Kina, vilket skapar ett betydande värde för valutaanvändarna.

Tusentals sattsar på det


Med sina oljande heta börsmarknader producerar Kina en ny miljardär varje vecka och många detaljhandelsinvesterare vill ha en del av kakan. Med begränsad tillgång för utlänningar kan det vara svårt att investera i Kina direkt men Digital Yuan ger dig denna möjlighet.

”Jag har alltid varit intresserad av den röda giganten men min mäklare och bank stödjer inte kinesiska börser. Jag känner att Digital Yuan är en dröm som går i uppfyllelse. Jag får den obegränsade potentialen för vinster som med andra digitala valutor och stabiliteten i en enorm nation ”, säger Adrian Martin som är en 32-årig investerare som arbetade på postkontoret för bara en månad sedan.

Yuan Pay Group intervjuade ett urval av över 20 000 investerare globalt och upptäckte att över 7 000 har lämnat sina heltidsjobb för att bedriva handel och investering.

Varför utvecklas Kina?


Digital Yuan kan erbjuda en lösning på kinesiska problem med långvariga förluster. Landet har för närvarande 2,4 biljoner yuan (341 miljarder amerikanska dollar) i officiellt erkända, osäkra fordringar på grund av den olagliga men ändå utbredda metoden att få flera lån som med samma säkerhet. Bret antagande i den kinesiska ekonomin av Digital Yuan skulle driva upp dess värde ännu mer.

”Med hjälp av smarta kontrakt som tillhandahålls från Digital Yuan-valutan kommer Kinas regering att kunna spåra tillgångar och skulder och se till att flera lån inte tas ut med samma säkerhet”, säger en senior blockchain-forskare J. Rogers.

Hur kan vanligt folk investera?


För att garantera säkerheten är investering i Digital Yuan endast tillgänglig via auktoriserade mäklare som du hittar genom att klicka här. Fram till slutet av veckan ges mynten ut med 50% rabatt till nya investerare.

Efter registreringen kommer du att omdirigeras till mäklarportalen där du kan börja din handelskarriär. Observera att för exklusiva investeringar som Digital Yuan krävs en telefonverifiering så ha din telefon i tillhanda.

Adrian Martin, 32-årig föredetta brevbärare som nu mera handlar försäkrar: ”det kan vara svårt att börja med handel men med den nuvarande tekniken är allt möjligt. Det viktigaste är att tro på dig själv och tro att du kan förändra ditt liv för alltid. När du väl har kommit till den nivån i ditt huvud kan du bli framgångsrik i handel eller vad som helst annat. ”

Similar articles

Digital Yuan anses en ”Högsta Potentiella Avkastning” investering av oberoende forskare

Digital Yuan, Kinas Centralbank Digital Valuta (CBDC) är det senaste tillskottet till den globala portföljen för digital...Read more

MYNTETS FASTA PRIS SLUTAR SNART EFTERSOM DET KOMMER ATT ERBJUDAS I VARJE KRYPTOVÄXLARE I VÄRLDEN.