Digital Yuan Skaper en Ny Generasjon av Millionær Tradere

Author:

YuanPay Group

Forskning avslørte at Digital Yuan (China’s Central Bank Digital Currency) har skapt mer enn 7,600 fulltids tradere som sluttet i deres fulltidsjobb for å tjene penger på nett.

Det har i det siste vært en usannsynlig fantasi for mange å bli profitable day tradere, men med oppfinnelsen av nye produkter som Digital Yuan, har mange lukket kontordøren for godt.

Digital Yuan er den offisielle digitale valutaen fra Kina Og er på vei til å bli brukt i hele landet innen et år. Det har ført til at mange har spekulert på prisens store økning, og modige online investorer raker inn tusenvis daglig. I enkelte byer sliter bedrifter å holde arbeiderne sine engasjert på grunn av deres nye forelskelse i trading og tjene penger på nett.

Hvordan er det annerledes?


Andre digitale valuta er vanligvis helt desentralisert, og verdien svinger uavhengig av endring i fundamentene. Digital Yuan, på den andre siden, er basert på en av de største finansielle institusjonene i verden.

Utover det er det et allerede integrert betalingssystem. Kina har testet og brukt WeChat Pay og AliPay. Alle midler kan brukes når som helst hos alle butikker i Kina, dermed etableres det en betydelig verdi for valutaens brukere.

Tusenvis satser på det.


Med dets hete aksjemarked, produserer Kina en ny milliardær hver uke, og mange investorer vil ta del i dette. Med begrenset tilgang for utlendinger, kan det være vanskelig å investere i Kina direkte, men Digital Yuan gir muligheten.

«Jeg har alltid vært interessert i den Røde Kjempe, men mine meglere og banker støtter ikke det Kinesiske aksjemarkedet. Jeg føler Digital Yuan er en drøm som kommer i oppfyllelse. Jeg får uendelig potensial for økning i pris, slik som med andre digitale valuta og stabiliteten til et svært land», – sier Adrian Martin, en 32 år gammel investor som jobbet på postkontoret for under en måned siden.

Yuan Pay Group intervjuet over 20,000 investorer globalt og fant ut at over 7,000 har sluttet i deres fulltidsjobb for å fortsette med trading og investering.

Hvorfor utvikler Kina det?


Digital Yuan kan gi en løsning for Kinas lange historie med gjeldsproblemer. Landet har foreløpig 2.4 trillion yuan (3.3 trillioner norske kroner) offisiell dårlig gjeld på grunn av ulovlig, men utbredt handling for å skaffe flere lån på samme sikkerhet. Bred interesse i Kinas økonomi fører Digital Yuan til å bli enda mer verdifull.

«Bruk av smarte kontrakter gitt av Digital Yuan valutaen, vil gi Kinas regjering mulighet til å spore eiendeler og forsikre seg at ikke flere lån blir tatt på samme sikkerhet,» sier senior blokchain forsker J. Rogers

Hvordan kan vanlige folk investere?


For å forsikre sikkerhet, er investering i Digital Yuan kun tilgjengelig gjennom autoriserte meglere, som du kan finne ved å klikke er. Frem til slutten av uken kan myntene kjøpes til 50% rabatt for nye investorer.

Etter registrering vil du bli send til meglerens portal, hvor du kan begynne din trading karriere. Merk at for eksklusive investeringer som Digital Yuan, kreves det mobil verifisering, så ha mobilen i nærheten.

Adrian Martin, 32 år gammel tidligere postmann som ble trader, beroliger: «det kan være vanskelig å starte med trading, men med dagens teknologi er alt mulig. Det viktigste er å tro på deg selv og tro at du kan endre livet ditt for det bedre. Når du gjør den forskjellen i hodet ditt, kan du bli vellykket med trading eller hva som helst annet.»

Similar articles

Digital Yuan Ansett som en “Høyeste Potensielle Avkastning” Investering av Uavhengige Forskere

Digital Yuan, Kinas sentralbank digitale valuta (CBDC) er det nyeste tilskuddet til den globale digital valuta...Read more

MYNTENS ANGITTE PRIS VIL IKKE VÆRE TILGJENGELIG STORT LENGER, ETTERSOM DEN SNART VIL TILBYS PÅ HVER ENESTE KRYPTOPLATFORM VERDEN RUNDT.