Digital Yuan creëert een Nieuwe Generatie Miljonairs onder Traders

Author:

YuanPay Group

Nieuw onderzoek toont aan dat de Digital Yuan (China’s Central Bank Digital Currency) meer dan 7.600 fulltime traders heeft voortgebracht, die hun fulltime baan hebben kunnen opzeggen om voortaan hun inkomen online te verdienen.

Een succesvolle daytrader worden is voor velen van ons een verre droom, maar met de uitvinding van nieuwe producten zoals Digital Yuan kunnen velen nu het werken voor een baas voorgoed vaarwel zeggen.

Digital Yuan is de officiële digitale valuta die China heeft uitgebracht en de verwachting is dat deze binnen een jaar in het hele land zal worden gebruikt. Velen waagden de sprong al om ermee te gaan speculeren, met als gevolg dat de prijs omhoog schiet, en deze dappere online investeerders worden nu beloond met winsten van duizenden dollar per dag.

In bepaalde steden hebben werkgevers moeite om hun werknemers nog vast te kunnen houden vanwege de verlokkingen van het traden en het snel geld verdienen van online.

Hoe is deze munt anders?


Andere digitale valuta’s zijn meestal volledig gedecentraliseerd en hun waarde fluctueert zonder enige verandering in de fundamentele waarde. Digital Yuan wordt echter gedekt door een van de grootste financiële instellingen ter wereld.

Bovendien heeft deze valuta een volledig geïntegreerd betalingssysteem. China heeft WeChat Pay en AliPay getest en uitgerold. Alle fondsen kunnen onmiddellijk worden gebruikt bij elke retailer in China, waardoor een aanzienlijke waarde wordt gecreëerd voor de gebruikers van de valuta.

Duizenden zetten er op in


Dankzij zijn oververhitte beursmarkten produceert China elke week wel een nieuwe miljardair, en veel particuliere beleggers willen een stukje van die actie. Door de beperkte toegang voor buitenlanders kan het lastig zijn om direct in China te investeren, maar Digital Yuan geeft nu deze mogelijkheid.

“Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de Red Giant, maar mijn brokers en bank opereren niet op de Chinese beurzen. Ik geloof dat Digital Yuan een droom is die uitkomt. Profiteren van het onbeperkte potentieel voor winst zoals op andere digitale valuta en toch de stabiliteit van een enorme natie en economie”, – zegt Adrian Martin, een 32-jarige investeerder die slechts nog een maand geleden gewoon voor de post werkte.

Yuan Pay Group ondervroeg in een steekproef meer dan 20.000 investeerders wereldwijd en wat bleek; meer dan 7.000 mensen hebben hun fulltime baan opgezegd om zich volledig op handelen en investeren te storten.

Waarom heeft China het ontwikkeld?


Digital Yuan kan een oplossing bieden voor het langdurige Chinese probleem van oninbare schulden. Het land heeft momenteel 2,4 biljoen yuan (341 miljard dollar) aan officieel erkende oninbare schulden als gevolg van de illegale maar wijdverbreide praktijk van meerdere leningen op hetzelfde onderpand. De grootschalige acceptatie van de Digital Yuan in de Chinese economie zou de waarde ervan nog verder kunnen doen opstuwen.

“Met behulp van smart contracts die door de Digital Yuan munt mogelijk worden gemaakt, zal de regering van China in staat zijn om activa en schulden te traceren en ervoor te zorgen dat geen meerdere leningen worden afgesloten op hetzelfde onderpand”, aldus een senior blockchain researcher J. Rogers.

Hoe kunnen gewone mensen investeren?


Om de veiligheid te garanderen is investeren in Digital Yuan alleen mogelijk via geautoriseerde brokers, die u kunt vinden door hier te klikken. Tot het einde van deze week worden de munten met 50% korting verstrekt aan nieuwe investeerders.

Na registratie wordt u doorgestuurd naar de broker portal, waar u uw carrière als handelaar kunt beginnen. Let op: voor exclusieve investeringen zoals Digital Yuan is een telefonische verificatie vereist, dus houd uw telefoon bij de hand.

Adrian Martin, de 32-jarige ex-postbode, nu fulltime handelaar, verzekert: “het kan moeilijk zijn om te beginnen met handelen, maar met de huidige technologie is het allemaal mogelijk. Het belangrijkste is dat je in jezelf gelooft en gelooft dat je je leven voorgoed kan veranderen. Zodra je dat inzicht in je hoofd hebt, kun je succesvol worden in handelen of wat dan ook in het leven”.

Similar articles

Post thumbnail

Waarom beleggen in Chinese cryptovaluta de beste optie is voor Nederlandse senioren

In deze tijden van economische onzekerheid is het belangrijk om zorgvuldig te overwegen waarin u uw geld belegt. Veel...Read more

Digital Yuan wordt beschouwd als “Hoogste Potentiële Opbrengst” Investering door Onafhankelijke Onderzoekers

Digital Yuan, China’s Central Bank Digital Currency (CBDC) is de nieuwste toevoeging aan de wereldwijde digitale...Read more

DE VASTE PRIJS VAN DE MUNT ZAL EINDIGEN ZODRA DEZE BIJ ELKE CRYPTOWISSELAAR TER WERELD WORDT AANGEBODEN.